Welcome to Mars!
Ƥяσʌɛнιтσ ιи αℓтʋм
Lista Forumurilor Pe Tematici
Welcome to Mars! | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WELCOME TO MARS!

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca xxx la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 43 ani
Welcome to Mars! / Pop / Pink Moderat de Crazy Butterfly
Autor
Mesaj Pagini: 1
мγкα
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 445
Chiar daca a fost vazuta ca o alta fata dintr-o multime de cantareti adolescenti de muzica pop de la sfarsitul anilor 90, Pink a devenit destul de repede un artist cunoscut. Numele ei real este Alicia Moore si s-a nascut pe 8 septembrie 1979 in Doylestown, langa Philadelphia. Alicia s-a ales cu porecla Pink de cand era copil. A crescut intr-o familie de muzicieni si pana la varsta de 13 ani era o prezenta bine cunoscuta pe scena cluburilor din Philadelphia, mai intai ca dansatoare, apoi ca solista pentru un grup local de hip-hop numit Schools of Thought.

La varsta de 14 ani a inceput sa scrie propriile ei cantece. In acelasi an, un DJ local de la Clubul Fever ii permitea sa cante pe scena in fiecare vineri. Pink a fost remarcata de un director de la casa de discuri MCA, care i-a cerut sa dea o proba pentru un grup R&B numit Basic Instinct; chiar daca a obtinut angajamentul, grupul s-a destramat la putin timp dupa aceea. A fost repede recrutata pentru un trio de fete numit Choice, semnat de La Face Records, label-ul celebrilor Reid si Babyface. Grupul s-a destramat rapid din cauza opiniilor diferite in ceea ce privea directia muzicala. Pe durata scurtei prezente in studio a grupului Choice , producatorul Daryl Simmons i-a cerut lui Pink sa scrie o parte a cantecului „Just to Be Loving You"”. Impresionata de rezultat, Pink si-a redescoperit dorinta de a scrie si Reid i-a oferit un contract solo cu La Face.

Pink a inregistrat primul sau album solo, „Can’t Take Me Home”, cu ajutorul mai multor compozitori si producatori dance-pop si R&B. Lansat in anul 2000, albumul a fost premiat de 2 ori cu discul de platina. Vara lui 2000, Pink si-a petrecut-o in turneu, cantand in deschiderea concertului formatiei *N Sync. Simtindu-se dezamagita de preferintele publicului *N Sync, Pink si-a propus sa tina concerte singura.

Pregatindu-se sa lucreze pentru cel de-al doilea album, Pink a participat la prelucrarea piesei lui Patti LaBelle, „Lady Marmelade”, care a aparut pe coloana sonora a filmului „Moulin Rouge” si la care au participat Christina Aguilera, Mya, Lil' Kim si Missy Elliott. Cantecul a devenit hit, ajungand pe locul 1 atat in Statele Unite cat si in Europa. Spre sfarsitul anului, Pink si-a lansat urmatorul single, „Get the Party Started”, care a devenit cea mai bine vanduta melodie a sa si a patruns foarte rapid in topuri. Albumul din care face parte piesa, „M!ssundaztood”, a castigat de 2 ori discul de platina. La acest album si-a adus contributia si componenta fostei trupe 4 Non Blondes, cantareata Linda Perry, care a conferit un stil rock. Aceeasi contributie au avut-o si aparitiile lui Steven Tyler si Richie Sambora. „M!ssundaztood” a atras critici pozitive si cel de-al doilea single „Don't Let Me Get Me” a ajuns de asemenea hit.

Cel mai nou album al interpretei, „Try This”, a fost lansat la sfarsitul anului 2003 si include hituri precum „Trouble”, „God Is A DJ” si „Last To Know”. Stilul este ceva mai dur decat cel al albumelor anterioare si desi fanii asteapta inca un hit de club, succesul nu a lipsit.









_______________________________________
“If you love somebody, let them go,
for if they return, they were always yours.
If they don't, they never were.”

                                  ― Kahlil Gibran



pus acum 12 ani
   
laurarock
Human

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 106
O iubesc pe Pink Pare foarte dura asa la prima vedere, dar dupa ce ii asculti cantecele stii ca nu e chiar asa Iubesc melodia fuckin  perfect

pink iubesc pink pare foarte dura asa prima vedere, dar dupa asculti cantecele stii chiar asa iubesc

12.5KB


pus acum 12 ani
   
Teenager
мαяs Δ.

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 4009
Imi plac melodiile astea:










Voi?


_______________________________________



pus acum 12 ani
   
Smiley
тнe κιℓℓ

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 955
Asta e melodia mea preferata a ei






pus acum 12 ani
   
Crazy Butterfly
A вeαuтιғuℓ Lie

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3063
Si eu o iubest! Melodia mea preferata e crd ca 'so what'

_______________________________________

Dragostea este ceata care se formeaza cu aburii suspinelor.
                                                                      William Shakespeare




pus acum 12 ani
   
Deea Mary
Human

Din: Cluj - Napoca
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 341
E super tare tipa ! :X
E amuzanta rau !!!


_______________________________________


                                         ♥
  The Vampire Diaries   :X


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la